26
Υλικά
- κρόκοι 6 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κουβερτούρα 300 γρ
- γάλα φρέσκο 110 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μελομακάρονα 16 τμχ
- καρύδια 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, η οποία είναι εξαιρετικά αφράτη χάρη στην ειδική διαδικασία παρασκευής της, που ονομάζεται pâte à bombe.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr