44
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- αραβοσιτέλαιο 200 ml
- γάλα 500 ml
- αλάτι 0.5 κγ
- καλαμποκάλευρο 500 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- αλάτι 1 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα γιαουρτιού 250 ml
- φέτα 250 γρ
- μοτσαρέλα 250 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- σπανάκι 800 γρ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά 4 αυγά 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό 200 ml ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο 500 ml γάλα η νερό μισό κ γ αλάτι 500 γρ καλαμποκάλευρο 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ γ αλάτι Για την γέμιση με σπανάκι 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο250 ml κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι250 γρ φέτα τριμμένη250 γρ μοτσαρέλα1 μικρό ματσάκι μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένοδυόσμο ξερόαλάτι,πιπέρι,ρίγανη 800 γρ σπανάκι1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com