55
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- γαλοπούλα καπνιστή 500 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 500 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ντοματίνια 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
O σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει πεντανόστιμα Μπουρεκάκια με καπνιστή γαλοπούλα Creta Farms Εν Ελλάδι Gourmet. Υλικά για 4 μερίδες 450 γραμμάρια φύλλα κρούστας 500 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα με ελαιόλαδο Εν Ελλάδι Gourmet Creta Farms (πάχος 5 χιλιοστά) 500 γραμμάρια γραβιέρα Κρήτης Ελαιόλαδο για τα φύλλα κρούστας Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια: 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κουταλιά ζάχαρη καστανή
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr