21
Υλικά
- αλεύρι 375 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
- ηλιέλαιο 75 ml
- ελαιόλαδο 50 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- γάλα 180 ml
- χουρμάδες 460 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ακατέργαστη ζάχαρη 1 κσ
Muffins κανέλας με χουρμάδες που η γεύση και το άρωμά τους θυμίζουν ρολάκια κανέλας, αλλά είναι ακόμα πιο νόστιμα. Αν σας έλεγα πως είναι απίστευτα αφράτα και μαλακά στο εσωτερικό τους και υπέροχα τραγανά στην κορυφή τους λόγω της ακατέργαστης ζάχαρης που πασπαλίζεται από πάνω πριν ψηθούν; Το άρωμα και η γεύση της κανέλας σε ξετρελαίνει και ξεχνάς τα πάντα. Μάφινς κανέλας με χουρμάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό ελαιόλαδου (50 ml) και ηλιέλαιου (75 ml), όπως έχω κάνει σε αυτή την συνταγή, ή να βάλετε εξ ολοκλήρου ελαιόλαδο (125 ml) ή εξ ολοκλήρου ηλιέλαιο (125 ml).
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com