31
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι 1.5 φλ
- σάλτσα ντομάτας 100 γρ
- κέτσαπ 50 γρ
Αλέθουμε το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό στο μπλέντερ. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές. Τις γεμίζουμε με τον κιμά και τις τοποθετούμε σε βαθύ ταψί. Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε και λίγες ντομάτες. Ρίχνουμε λίγο νερό να καλύψει τον πάτο, αλάτι και ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 230 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να πάρουν χρώμα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr