24
Υλικά
- μπανάνες 185 γρ
- βούτυρο 225 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ
- νισεστέ 2 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
Πολτοποιούμε τις μπανάνες. Διαλύουμε την ζάχαρη στο λιωμένο βούτυρο. Ενσωματώνουμε την μπανάνα και το αυγό. Αρωματίζουμε με την κανέλα και τις βανίλιες. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το νισεστέ, την σόδα και το μπέικιν. Ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και δουλεύουμε. Με την βοήθεια από ένα σκουπ παγωτού κάνουμε μπαλάκι από την ζύμη σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr