by admin

Παραδοσιακός μπακαλιάρος σε κουρκούτι μπύρας με σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1,2- 1,5 κιλά μπακαλιάρος παστός, ξαρμυρισμένος και κομμένος σε κομμάτια των 180 -200 γρ. Ετοιμάζουμε το κουρκούτι μπύρας    (πατήστε εδώ για την συνταγή). Ετοιμάζουμε τη σκορδαλιά πατάτας (πατήστε εδώ για την συνταγή). ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το kitchenvillage.gr