16
Υλικά
- ζυμαρικά 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- ντοματίνια 100 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 200 γρ
- έμενταλ 150 γρ
- γαλοπούλα 150 γρ
500 γραμμάρια διάφορα ζυμαρικά πολύχρωμα (farfalle, fusilli, rigatoni, ruote, conchiglie, gobetti rigati κ 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια ντοματίνια 200 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες 150 γραμμάρια τυρί emmentaler ή edam κομμένο σε κυβάκια 150 γραμμάρια καπνιστή μπριζόλα ή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια Ελαιόλαδο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή mix πιπεριών Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, για να βράσουν, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com