110
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- κακάο 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- μπισκότο 450 γρ
- γάλα 125 ml
- μόρφατ 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- ζελέ φράουλας 1 φακ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
Πάστα ταψιού Lila Pause - Πάστα με Κορμό και Κρέμα Φράουλα - Σοκολάτα για τον κορμό 250 γρ βούτυρο 200 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (1 κούπα) 2 κ σ κακάο 1 βανίλια η 1 κ γ λικέρ 450 γρ μπισκότα πτιμπέρ 125 ml γάλα η χυμό πορτοκάλι για την κρέμα φράουλα 2 κουτάκια μόρφατ 2 κ σ άχνη ζάχαρη 1 φακελάκι ζελέ φράουλα κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για την γκανάς 200 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com