100
Υλικά
- κρούστα 6 φύλλα
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- αραβοσιτέλαιο 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
Ζουμερή, εύκολη, αφράτη και γεμάτη αρώματα πορτοκαλόπιτα, η οποία γίνεται με φύλλα κρούστας, ψιλοκομμένα & κρυμμένα στο εσωτερικό της και με γιαούρτι στραγγιστό. Η γεύση του πορτοκαλιού πλημμυρίζει τον ουρανίσκο τόσο ευχάριστα και τόσο έντονα, μοναδικά! Από όλα τα σιροπιαστά γλυκά της Ελληνικής Κουζίνας αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι μακράν η πιο αγαπημένη μας. Συνδυάζεται υπέροχα με μια μπάλα από το αγαπημένο μας παγωτό και οι γεύσεις απογειώνονται. εργασία: 20′ χρόνος: 1h:00′
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es