by admin

Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα αφαιρούμε από την κατσααρόλα και στο ίδιο σκεύις τσιγαρίζουμε το ψιλοκομένο κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο. Όταν μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κρέας, τη σάλτσα, αλάτι, την δάφνη, πιπέρι, ρίγανη, το νερό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που το κρέας να μαλακώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κρέας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr