26
Υλικά
- καρότο 2 τμχ
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινο κρασί 350 ml
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ζυμαρικά 1 κιλ
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα αφαιρούμε από την κατσααρόλα και στο ίδιο σκεύις τσιγαρίζουμε το ψιλοκομένο κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο. Όταν μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κρέας, τη σάλτσα, αλάτι, την δάφνη, πιπέρι, ρίγανη, το νερό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που το κρέας να μαλακώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr