58
Υλικά
- ρύζι κίτρινο 200 γρ
- φακές 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 0.5 τμχ
- άνηθος 3 κλων
- ελαιόλαδο 100 ml
- μηλόξιδο 100 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Σαλάτα ρυζιού με τις υπέροχες φακές μπελούγκα! Μια δροσερή καλοκαιρινή πρόταση! Σερβίρεται ως σαλάτα αλλά και ως συνοδευτικό. Δόση : για 4 άτομα Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκολη Υλικά : 200 gr ρύζι parboiled, 150 gr φακές beluga, 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1/2 λεπτόφλουδη πορτοκαλί πιπεριά, 3 κλωναράκια άνηθο, αλάτι. για την vinaigrette : 100 ml ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, 100 ml μηλόξυδο, 1 πρέζα αλάτι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com