by admin

Ρεβίθια με κόκαλα στη γάστρα ή στην κατσαρόλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μια παλιά συνταγή της Θράκης συνδυάζει αργοψημένα ρεβίθια με κόκαλα μοσχαρίσια και το μεδούλι τους για να δώσει μια διαφορετική ρεβιθάδα, με μαγική, μεστή γεύση «απ’ τα κόκαλα βγαλμένη». Πρωταγωνιστής τα όσπρια που με το πολύωρο σιγομαγείρεμα χυλώνουν, και ελάχιστα υλικά με έμφαση σε ό,τι δεν τρώγεται, τα κόκαλα από το κότσι, δημιουργούν ένα μοναδικό πιάτο επιβεβαιώνοντας την σοφία της φτωχής κουζίνας, η οποία όχι μόνον αξιοποιεί τα πάντα αλλά κάνει κυριολεκτικά γευστικά θαύματα. Η παραδοσιακή συνταγή περιέχει μόνον κόκαλα, ελάχιστο κρεμμύδι και σκόρδο. Προετοιμασία: 10 λεπτά συν το μούλιασμα των ρεβιθιών. Πολύ εύκολη συνταγή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβίθια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com