74
Υλικά
- ρεβίθια 150 γρ
- ρύζι νυχάκι 100 γρ
- ζωμός λαχανικών 1500 ml
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γιαούρτι πρόβειο 500 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- βούτυρο 30 γρ
- βούτυρο 40 γρ
- μπούκοβο 1 κγ
- δυόσμος 2 κγ
Υλικά για 4 άτομα: 150 γρ ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό και καλά στραγγισμένα 100 γρ ρύζι νυχάκι, μουλιασμένο για 1 ώρα σε νερό και καλά στραγγισμένο 500 ml νερό ή ζωμός λαχανικών ή κότας (φροντίζουμε να το διατηρήσουμε ζεστό, μπορεί να χρειαστεί παραπάνω) 1 φύλλο δάφνης 500 γρ πρόβειο γιαούρτι με την πέτσα ο χυμός από 1 λεμόνι 2 κρόκοι αυγών (κοφτές) αλεύρι για όλες τις χρήσεις βούτυρο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr