38
Υλικά
- ρύζι μπασμάτι 1 κούπα/ες
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Μαθαίνουμε έναν εύκολο τρόπο να βράσουμε σωστά το μπασμάτι μόνο σε 5 λεπτά! Αφήνουμε το ρύζι να βράσει με τα μπαχαρικά και μυρωδικά για λίγα λεπτά να ρουφήξει νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα με τον ατμό. Δείτε στο βίντεο όλα τα μυστικά και την τεχνική για να πετύχετε κι εσείς ένα φοβερό συνοδευτικό για πολλά νόστιμα πιάτα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr