by admin

Σαλάτα με καλαμαράκια και κόκκινα φασόλια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια. Τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα (φρέσκα και ξερά), σωτάρουμε όλα μαζί ανακατεύοντας και όταν ροδίσουν , σβήνουμε με κρασί, χυμό λεμονιού και άνιθο. Προσθέτουμε 2 φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τα καλαμάρια και αφήνουμε να σιγοβράσουν για άλλα 20 λεπτά περίπου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sidages.gr