73
Υλικά
- παντζάρια 2 τμχ
- κινόα 0.25 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ρόκα 0.5 ματσ.
- cranberries 2 κσ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- άνηθος 2 κσ
- καρότο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρέμα μπαλσάμικο 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
Δεν θα ξεχάσω πότε την πρώτη φορά που δοκίμασα την κινόα. Έλα όμως που δεν ήξερα ότι πρέπει να την ξεπλύνω καλά πριν την μαγειρέψω. Αυτό το ψευδοδημητριακό με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι πολυχρηστικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως. Όπως εδώ σε αυτήν την νόστιμη σαλάτα με παντζάρι, ρόκα και κινόα. Έχω ξαναπαντρέψει την κινόα με το παντζάρι σε αυτή την εξίσου υπέροχη σαλάτα! Δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr