19
Υλικά
- πλιγούρι 150 γρ
- κους κους 150 γρ
- ρεβίθια 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κολοκύθια 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- μελιτζάνες 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά για 4-6 άτομα: 150 γρ πλιγούρι 150 γρ κους κους 150 γρ ρεβίθια μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 ελαιόλαδο 2-3 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους 1 πιπεριά κόκκινη ή Φλωρίνης κομμένη σε κύβους 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους χυμός ενός λεμονιού κύμινο δυόσμος και μαϊντανός Εκτέλεση Βράζουμε τα ρεβίθια με το κρεμμύδι για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν Τα σουρώνουμε και κρατάμε όσο από το κρεμμύδι θέλουμε για τη σαλάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr