by admin

Σαλάτα ραντίτσιο με μανταρίνι, ελιές θρούμπες και Grana Padano

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Η πικρή και ελαφρώς πικάντικη γεύση αυτού του κόκκινου ραντίτσιο με λευκές νευρώσεις είναι εκπληκτική για όλους εμάς που εκτιμάμε την πικρή γεύση στα πιάτα μας. Συνδύασα τα τραγανά φύλλα με μερικά γλυκά και ζουμερά κομμάτια μανταρινιού, λεπτές φέτες τυριού Grana Padano για την ουμάμι και αλμυρή του γεύση, ελιές θρούμπες για την ώριμη πικρότητά τους (άλλη μια εξαίσια πηγή πικρής γεύσης που λατρεύω), κολοκυθόσπορο για επιπλέον τραγανή υφή και γήινη γευστική χροιά, και δυόσμο για την φρεσκάδα του. Αυτή η σαλάτα μου αρέσει πολύ για μεσημεριανό μαζί με μπόλικο καλό ψωμί.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com