20
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- μαγιονέζα 200 γρ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- ελαιόλαδο 40 ml
- λεμόνι 0.5 τμχ
- παρμεζάνα 80 γρ
- κάππαρη 1 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- αντζούγιες 4 τμχ
- άισμπεργκ 1 τμχ
- παρμεζάνα 100 γρ
- κοτόπουλο φιλέτο 1 τμχ
- ψωμί 4 φέτ
- σκόρδο 2 σκελ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Για το Ceasar dressing. 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό. 200 γρ μαγιονέζα. 1 κτσ μουστάρδα Ντιζόν ή μία πικάντικη. 40 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. χυμό από μισό λεμόνι. 80 γρ τριμμένη παρμεζάνα στο ψιλό. 1 κτσ κάππαρη. 1 με 2 σκελίδες σκόρδο ανάλογα το ποσό σας αρέσει. 4 φιλέτα αντζούγιας (αυτές που είναι στο βαζάκι μέσα σε λάδι γιατί οι άλλες είναι πολύ αλμυρές και θα μας χαλάσουν την συνταγή). 1 iceberg. 100 γρ παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες ή χοντροτριμμένη. 1 φιλέτο κοτόπουλο φιλεταρισμένο στα 2. 4 λεπτές φέτες ψωμί κομμένες σε κύβους. φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες. 1 κτσ βούτυρο αγελαδινό. 4 κτσ εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr