25
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- γαρύφαλλο 16 τμχ
- καρύδια 250 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- σουσάμι 150 γρ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- ζάχαρη 4 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- μέλι 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- γαρύφαλλο 16 τμχ
- καρύδια 250 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- σουσάμι 150 γρ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- ζάχαρη 4 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- μέλι 400 γρ
Σαμουσάδες Μάνης με αρώματα από πορτοκάλι, γαρύφαλλο, σουσάμι καβουρδισμένο σε ένα τραγανό, σιροπιαστό γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr