20
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 120 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 360 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λωτοί 500 γρ
- κακουλέ 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
Η συνταγή βασίζεται στον Σιμιγδαλένιο Χαλβά με Μάνγκο, που σας έχω παρουσιάσει πριν μερικά χρόνια. Ο λωτός
Περιέχει φυτικές ίνες σε υψηλή περιεκτικότητα, αλλά και μόλις 66 θερμίδες ανά 100 γρ. Ο δεύτερος για μένα είναι ο πιο νόστιμος. Τον μηλολωτό τον έχω χρησιμοποιήσει ήδη σε 3 συνταγές
Περιέχει φυτικές ίνες σε υψηλή περιεκτικότητα, αλλά και μόλις 66 θερμίδες ανά 100 γρ. Ο δεύτερος για μένα είναι ο πιο νόστιμος. Τον μηλολωτό τον έχω χρησιμοποιήσει ήδη σε 3 συνταγές
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthycook.gr