by admin

Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και ανακατεύουμε το σιμιγδάλι συνεχώς για μισή ώρα, ώστε να ψηθεί μεν, αλλά να μην πάρει χρώμα (γιατί θέλουμε ο χαλβάς να γίνει λευκός και όχι σκούρος, όπως συνήθως). Λίγο πριν ολοκληρώσουμε το ψήσιμο του σιμιγδαλιού, βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα το γάλα με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr