by admin

Σολομός με κρεμώδη σάλτσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για τη σάλτσα
Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να μην πάρει καθόλου χρώμα. Ρίχνουμε τον αφρώδη οίνο και βράζουμε για δυο λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωμό και βράζουμε δυνατά μέχρι να μειωθεί στο 1/3 του όγκου του. Τότε προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά να πυκνώσει. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε ζεσταίνουμε την σάλτσα σε σημείο βρασμού και διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σολομός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr