59
Υλικά
- κουβερτούρα λευκή 150 γρ
- κουβερτούρα 130 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- αλεύρι 25 γρ
- ζάχαρη 25 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε σιγά - σιγά την σοκολάτα. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ. Βουτυρώνουμε και κακαώνουμε 4 ράμκεν ή φόρμες μιας χρήσης και γεμίζουμε τα ⅔ με το μείγμα και κρατάμε λίγο.
Διάβασε τη συνταγή στο elpidaslittlecorner.gr