30
Υλικά
- ζάχαρη 2 κσ
- ασπράδι 4 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 2 κσ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βουτυρώνουμε έξι μικρά πυρίμαχα φορμάκια για σουφλέ και πασπαλίζουμε τον πυθμένα και τα εσωτερικά τοιχώματα με κρυσταλλική ζάχαρη. Αναποδογυρίζουμε τα φορμάκια, να πέσει η περίσσια ζάχαρης. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ, προσθέτοντας σταδιακά τις 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr