by admin

Σουφλέ με μαρμελάδα πορτοκάλι Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βουτυρώνουμε έξι μικρά πυρίμαχα φορμάκια για σουφλέ και πασπαλίζουμε τον πυθμένα και τα εσωτερικά τοιχώματα με κρυσταλλική ζάχαρη. Αναποδογυρίζουμε τα φορμάκια, να πέσει η περίσσια ζάχαρης. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ, προσθέτοντας σταδιακά τις 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: σουφλέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr