21
Η γοητεία της απλότητας. Με 2 υλικά εποχής, κολοκύθα και κάστανα, έχεις ένα πιάτο φίνο που κουβαλά μυρωδιές και γεύσεις φθινοπωρινές. 350 γρ κολοκύθα σε κυβους 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος,ροδέλες χυμός από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο 150 γρ κάστανα (καθαρό βάρος), βρασμένα και καθαρισμένα 500 γρ ζωμός μανιταριών ή νερό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τριμμένο μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com