22
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- αυγά 4 τμχ
- φέτα 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- άνηθος 2 κσ
- σπανάκι 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- αυγά 4 τμχ
- φέτα 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- άνηθος 2 κσ
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν. Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και τραβάμε από τη φωτιά. Στη συνέχεια αφήνουμε το σοταρισμένο σπανάκι να στραγγίσει σε σουρωτήρι. Σε ένα μικρό πυρίμαχο και λαδωμένο σκεύος τοποθετούμε το σοταρισμένο σπανάκι με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr