13
Υλικά
- μαρούλι 1 τμχ
- ρόκα 100 γρ
- πορτοκάλι 3 τμχ
- μήλα 2 τμχ
- ντοματίνια 8 τμχ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- μέλι 1.5 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- γραβιέρα 5 φέτ
Υλικά: μαρούλι κατσαρό 100 γρ 3 μεσαία πορτοκάλια 2 μήλα 6-8 ντοματίνια ελαιόλαδο ξίδι βαλσάμικο κρέμα βαλσάμικο μουστάρδα τζιντζερ τριμμένο 4-5 λεπτές φέτες γραβιέρα Πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά μας Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πορτοκάλια σε κύβους Κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και χυμό ½ λεμονιού για να μην μας μαυρίσουν
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr