by admin

Σπετζοφάι με τόνο λευκό Αλοννήσου και μαραθόσπορους

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο “εκρηκτικός” μεζές του λατρεμένου Πηλίου “συναντά” τον μοναδικό λευκό τόνο της Αλονήσσου και γίνονται ένα “θαλασσινό” σπετζοφάι φουλ στην γλύκα και την κάψα της πιπεριάς και στα αρώματα από μαραθόσπορους! Το σπετζοφάι είναι από τους επικότερους μεζέδες ή μάλλον τσιπουρομεζέδες της Ελληνικής κουζίνας, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και τώρα ας περάσουμε στην άλλη εκδοχή του υπέροχου αυτού μεζέ, με τον λευκό τόνο Αλοννήσου, εμπλουτισμένο με τα αρώματα από τους μαραθόσπορους. Ζεστό, κρύο, πολύ ή μέτρια, ίσως και καθόλου πικάντικο το σπεντζοφάι με τόνο θα σε κερδίσει, ειλικρινά είναι ακόμη πιο καλοκαιρινό και φανταστικό!
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σπετζοφάϊ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr