by admin

Σπιτική μαγιονέζα (κρατάει 1 μήνα στο ψυγείο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν είστε οπαδός της μαγιονέζας όπως κι εγώ θα λατρέψετε αυτή την συνταγή. Από τώρα σας λέω (για να μη μου πείτε μετά...) κάνω πρώτα μια προεργασία, διότι φοβάμαι να φάω ωμό το αυγό χωρίς να το παστεριώσω. Το μυστικό είναι η ζύμωση με γαλακτικό ορό γιαουρτιού. Επειδή στους περισσότερους από εμάς δεν είναι εύκολο να βρούμε γαλακτικό ορό τυριού είναι πιο εύκολο να το βρούμε από το κοινό σε όλους μας γιαούρτι. Λίγη μουστάρδα, λίγο φρέσκο θυμάρι που του πάει απίστευτα και λάδι. Λάδι ότι σας αρέσει, θέλετε ηλιέλαιο, θέλετε ελαιόλαδο, λάδι αβοκάντο? Η συνταγή είναι πολύ εύκολη, θέλει μόνο λίγο παραπάνω από το χρόνο σας και φυσικά όλη σας την αγάπη. Η δόση φτιάχνει 300 γρ. Ελπίζω να σας άρεσε η συνταγή μου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: μαγιονέζα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.irinishomestylecooking.gr