75
Υλικά
- κυδώνι 1 κιλ
- αρμπαρόριζα 10 κλων
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 1 κιλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Το γλυκό κουταλιού κυδώνι το φτιάχνουμε κάθε χρόνο ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή της μαμάς και της γιαγιάς μας. Μαζεύουμε τα κυδώνια από την κυδωνιά μας και φτιάχνουμε το καλύτερο γλυκό κυδώνι. Το γλυκό του κουταλιού κυδώνι το απολαμβάνουμε στο γιαούρτι μας με λίγους ξηρούς καρπούς, μια γλυκιά απόλαυση με λίγες θερμίδες. Μια παραδοσιακή πετυχημένη συνταγή που θα γλυκάνει την ημέρα μας και την μοιραζόμαστε μαζί σας! Τα Υλικά της συνταγής μας
Κυδώνι 1 κιλό κυδώνι τριμμένο 10 κλωναράκια φρέσκια αρμπαρόριζα 1 λίτρο νερό 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 2 κούπες νερό 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Κυδώνι 1 κιλό κυδώνι τριμμένο 10 κλωναράκια φρέσκια αρμπαρόριζα 1 λίτρο νερό 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 2 κούπες νερό 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.katerinaandglyka.com