90
Υλικά
- ταλιατέλες 500 γρ
- μπέϊκον 100 γρ
- μανιτάρια 250 γρ
- ελαιόλαδο 30 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 κλων
- λευκό κρασί 100 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 600 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- παρμεζάνα 110 γρ
- θυμάρι 0.5 κγ
Υλικά: 500 γρ ταλιατέλες 100 γρ μπέικον κομμένο σε καρέ 250 γρ μανιτάρια στρογγυλά καθαρισμένα κομμένα στα 4 ή 6 ελαιόλαδο 3 κλων Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 100 γρ λευκό κρασί 600 γρ ζωμό κοτόπουλο 100 γρ βούτυρο 110 γρ παρμεζάνα τριμμένη θυμάρι Λίγο μαϊντανό χοντροκομμένο Εκτέλεση: Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τις ταλιατέλες με αλατισμένο νερό, δυο λεπτά λιγότερο από ότι γράφει στην συσκευασία
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr