49
Υλικά
- ταραμάς λευκός 140 γρ
- χωριάτικο ψωμί 200 γρ
- χυμός λεμονιού 60 ml
- ούζο 20 ml
- ηλιέλαιο 200 ml
- ελαιόλαδο 150 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
140 γρ ταραμάς λευκός καλής ποιότητας. 200 γραμμάρια ψίχα από λευκό χωριάτικο ψωμί (αν είναι μπαγιάτικο και προζυμένιο ακόμη καλύτερα). 60 ml χυμό λεμονιού. 20 ml ούζο (προαιρετικά αλλά αν το βάλετε θα κάνει την διαφορά). 200 ml ηλιέλαιο. 150 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. 1 λευκό κρεμμύδι. 1-2 σκελίδες σκόρδο ανάλογα τα γούστα.
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr