33
Υλικά
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 180 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- λευκή σοκολάτα 100 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- μπισκότα digestive 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
Για την κρέμα λεμόνι 1 λίτρο γάλα φρέσκο πλήρες 180 γρ ζάχαρη 4 φρέσκα μεσαία αβγά 100 γρ κορν φλάουρ 100 γρ λευκή σοκολάτα Ξύσμα από 1 λεμόνι χωρίς το λευκό μέρος 2 λεμόνια ακέρωτα ολόκληρα Για την βάση μπισκότο 200 γρ μπισκότα τύπου digestive 80 γρ βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου Για το σερβίρισμα Λίγη χτυπημένη σαντιγί ή μία μαρέγκα απλή με 150 γρ ζάχαρη, 150 γρ ασπράδι αβγού και μία πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr