51
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- γιαούρτι 30 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- μπέϊκον 50 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κυδώνι 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 90 ml
- γραβιέρα 50 γρ
- κασέρι 50 γρ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- κουκουνάρι 30 γρ
- ελαιόλαδο 30 ml
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ βούτυρο αγελάδας από το ψυγείο γιαούρτι ζάχαρη 1 αβγό 50 ml νερό παγωμένο Για τη γέμιση: μπέικον, σε ψιλά καρέ 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 μέτριο κυδώνι, καθαρισμένο και χοντροτριμμένο 2 αυγά 90 ml κρέμα γάλακτος γραβιέρα, τριμμένη κασέρι 1/2 κουτ γλυκού δεντρολίβανο ξερό, καλά κοπανισμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr