81
Υλικά
- βούτυρο 120 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- γάλα 30 γρ
- κορν φλάουρ 15 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
- mozzarella 150 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- άνθος αλατιού 1 πρέζα/ες
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
- μαρμελάδα πορτοκάλι 200 γρ
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr