53
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- γιαούρτι 30 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- μπέϊκον 100 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- γιαούρτι 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γραβιέρα 400 γρ
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη: 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ βούτυρο αγελάδας από το ψυγείο γιαούρτι ζάχαρη 1 αβγό 50 ml νερό παγωμένο Για τη γέμιση: 2 πράσα 100 γρ μπέικον ψιλοκομμένο 100 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο 100 γρ γιαούρτι 2 αβγά χτυπημένα 400 γρ γραβιέρα τριμμένη Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια Τρίβουμε το μείγμα, μέχρι να γίνει σαν χοντρά ψίχουλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr