62
Υλικά
- βιτάμ 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- τζίντζερ 1 κγ
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- βανίλια 1 τμχ
- ροδάκινα 1 κιλ
- φύλλο σφολιάτας 400 γρ
- μύρτιλα 80 γρ
- μούρα 80 γρ
- σμέουρα 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή για τάρτα με ροδάκινα και φρέσκα μούρα. Υλικά για 8 μερίδες 250 γραμμάρια Βιτάμ 100 ml κρέμα γάλακτος 150 γραμμάρια ζάχαρη καστανή 1 κτγ τζίντζερ, τριμμένο 2 αστεροειδείς γλυκάνισους, τριμμένους 10 κόκκους μαύρο πιπέρι, σπασμένους 1 βανίλια 1 κιλό ροδάκινα 400 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας 80 γραμμάρια μύρτιλα 80 γραμμάρια μούρα 80 γραμμάρια σμέουρα φρέσκος δυόσμος 150 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr