48
Υλικά
- φέτα 1 κιλ
- κατσικίσιο γάλα 1 λτ
- αυγά 5 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
1 κιλό φέτα 1 λίτρο κατσικίσιο γάλα 5 αυγά 150-200ml ελαιόλαδο εκτέλεση Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180C Τρίβετε τη φέτα μέσα σ'ένα μεγάλο μπωλ, προσθέτετε τα αυγά και το γάλα και ανακατεύετε καλά Η γέμιση θα είναι πολύ ρευστή Αλείφετε με ελαιόλαδο ένα πυρέξ 35χ25εκ και ύψος 7εκ Στρώνετε ένα φύλλο και ρίχνετε 2-3 κουτάλες σούπας από τη γέμιση Ραντίζετε με ελαιόλαδο Στρώνετε άλλο ένα φύλλο, ρίχνετε 2-3 κουτάλες από τη γέμιση και ραντίζετε με ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com