by admin

Χαλβάς με άρωμα λεμονιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Πεντανόστιμος χαλβάς λεμονιού. Ιδιαίτερα αγαπητός, σε κάθε τραπέζι!Υλικά5 κούπες νερό1 κούπα κορν φλάουρ1 ξύσμα λεμονιού2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο150 γρ. μαργαρίνη2 μισή κούπες ζάχαρηΕκτέλεσηΑνακατεύουμε το κορν φλάουρ με 1 κούπα κρύο νερό.Ζεσταίνουμε τις υπόλοιπες 4 κούπες νερό και τις αναμιγνύουμε με το κορν φλάουρ.Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη, το ξύσμα λεμονιού και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.Αφήνουμε να βράσουν για λίγο και μετά αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.Τέλος, βάζουμε το χαλβά μας σε μια φόρμα βουτυρωμένη και τον αφήνουμε να κρυώσει τουλάχιστον για 30 λεπτά.Ο χαλβάς είναι έτοιμος.ΣυμβουλέςΑν είστε λάτρεις του ξινού, μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού αντί για ξύσμα, για να δώσετε πιο έντονη γεύση στον χαλβά σας.
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το desserttalking.blogspot.com