by admin

Χοιρινό Κότσι με Παπαρδέλες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το χυμώδες, ζουμερό, πεντανόστιμο χοιρινό κότσι μαγειρεύεται μέσα στη χύτρα ταχύτητας έως ότου γίνει τόσο τρυφερό ώστε να αποκολλάται από το κόκκαλο. Παίρνει το υπέροχο χρώμα και την απαράμιλλη γεύση του από τα καρυκεύματα και μόνον. Συνδυάζεται τέλεια με παπαρδέλες, πασπαλισμένες γενναιόδωρα με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας για να απολαύσουμε το καλύτερο σπιτικό ιταλικό γεύμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε αυτήν την ★οικογενειακή συνταγή, που σας προτείνουμε σήμερα. εργασία: 30′ χρόνος: 1h:15′ εύκολο
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό κότσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es