39
Υλικά
- αλάτι 2 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 κγ
- καπνιστή πάπρικα 2 κγ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- ντομάτα 1 τμχ
- λάδι 5 κσ
- παπαρδέλες 400 γρ
Το χυμώδες, ζουμερό, πεντανόστιμο χοιρινό κότσι μαγειρεύεται μέσα στη χύτρα ταχύτητας έως ότου γίνει τόσο τρυφερό ώστε να αποκολλάται από το κόκκαλο. Παίρνει το υπέροχο χρώμα και την απαράμιλλη γεύση του από τα καρυκεύματα και μόνον. Συνδυάζεται τέλεια με παπαρδέλες, πασπαλισμένες γενναιόδωρα με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας για να απολαύσουμε το καλύτερο σπιτικό ιταλικό γεύμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε αυτήν την ★οικογενειακή συνταγή, που σας προτείνουμε σήμερα. εργασία: 30′ χρόνος: 1h:15′ εύκολο
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es