23
Υλικά
- ξερά βερίκοκα 200 γρ
- βούτυρο 130 γρ
- καστανή ζάχαρη 170 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αμύγδαλα 150 γρ
- αλεύρι 75 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κάρδαμο 0.75 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σταγόνες σοκολάτας 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
Στο χριστουγεννιάτικο κέικ του Στέλιου το κάρδαμο συναντά το πορτοκάλι και μαζί μπλέκονται με τα ξερά βερίκοκα και τη σοκολάτα. Το βούτυρο ενώνει όλα τα υλικά και έτσι δημιουργείται ένα γλυκό εμπνευσμένο από την πιο όμορφη μέρα του χρόνου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr