100
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κύμινο 0.33 κγ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πατάτες 1 κιλ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- μάραθος 1 ματσ.
Ο πρωταγωνιστής της σαρακοστιανής κουζίνας, το χταπόδι, γίνεται ένα υπέροχο πιάτο για το τραπέζι της οικογένειας! Υλικά: 1 χταπόδι καθαρισμένο 1 ξυλάκι κανέλας 2 φύλλα δάφνης στη μύτη του κουτ γλυκού μπαχάρι σε σκόνη 1/3 κουτ γλυκού κύμινο σε σκόνη 100 ml ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κιλό μέτριες πατάτες για φούρνο 2 κουτ σούπας πελτές ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr