111
Υλικά
1 φύλλο υγράλατο μπακαλιάρο φιλέτο 2-3 πατάτες 3-4 καρότα 2-3 κολοκυθάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο λεμόνι 1 κ σούπας μουστάρδα λάδι αλάτι πιπέρι Υλικά : 4 μερίδες Εκτέλεση Από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας βγάζουμε τον μπακαλιάρο από την κατάψυξη, τον κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό για να τον ξαλμυρίσουμε Αλλάζουμε και τακτικά το νερό του Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας
Διάβασε τη συνταγή στο www.gandmclub.com