25
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχαράκι κομένο σε κομμάτια, το σκεπάζουμε με νερό, ελαιόλαδο και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Εμείς χρισιμοποιήσαμε ποντίκι και το βράσαμε περίπου για 2 ώρες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα λαχανικά (τις πατάτες σε κύβους, τα καρότα σε ροδέλες, ψιλοκομμένα το κραμμύδι και το σέλινο). Όταν το κρέας είναι έτοιμο ρίχνουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr