by admin

Ζεστή σούπα για τις κρύες μέρες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχαράκι κομένο σε κομμάτια, το σκεπάζουμε με νερό, ελαιόλαδο και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Εμείς χρισιμοποιήσαμε ποντίκι και το βράσαμε περίπου για 2 ώρες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα λαχανικά (τις πατάτες σε κύβους, τα καρότα σε ροδέλες, ψιλοκομμένα το κραμμύδι και το σέλινο). Όταν το κρέας είναι έτοιμο ρίχνουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι σούπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr