100
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ
- στέβια 170 γρ
- κακάο 55 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα 160 ml
- λευκό ξύδι 2 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- λάδι 150 ml
- κακάο 25 γρ
- γάλα 300 ml
- κουβερτούρα 125 γρ
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την στέβια, το κακάο, λίγο αλάτι, το μπέικιν και τις βανίλιες. Στο γάλα βάζουμε το ξύδι, ανακατέυουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά. Το ρίχνουμε στο αλέυρι μαζί με το γιαούρτι και δουλεύουμε. Ενσωματώνουμε το λάδι και το χλιαρό νερό. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί. Κουνάμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr