by admin

Ζωμός γαρίδας εύκολος, σε τρεις εκδοχές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αξιοποιώντας τα κεφάλια και κελύφη γαρίδας ή καραβίδας ή άλλων οστρακόδερμων, που συνήθως πετάμε, γίνεται εύκολα ένας νοστιμότατος ζωμός που προσθέτει ένταση, βάθος και εκπληκτική γεύση σε πολλά πιάτα με ψάρι και θαλασσινά: Από ζυμαρικά, νουντλς και ριζότο ή κριθαράκι ως κάρι, ράμεν και σούπες, όπως η μπισκ, αλλά και συνοδευτικές σάλτσες, όπως η κλασική γαλλική αμερικέν. Σημειώστε επίσης, ότι ο ζωμός γαρίδας ψύχεται και καταψύχεται, όπως όλοι οι ζωμοί μαγειρικής. Για αρκετούς άλλωστε, ο χειρισμός των μαχαιροπίρουνων εναντίον μιας ολόκληρης γαρίδας ή καραβίδας απαιτεί δεξιότητες ξιφασκίας. Γενικά: προετοιμασία
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ζωμός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com