72
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- βρώμη 50 γρ
- γιαούρτι 100 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 50 ml
Αφράτα και ροδοψημένα μπιφτέκια, αγαπημένα μικρών και μεγάλων!Πολύ εύκολα στην παρασκευή τους, νοστιμότατα και αρωματικά. Δεν περιέχουν ψωμί ή αυγό αλλά νιφάδες βρώμης, γιαούρτι και σόδα. Η διαφορά τους από τα άλλα μπιφτέκια είναι ότι πρέπει το μείγμα να μείνει μερικές ώρες στο ψυγείο, για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.Όταν τα ψήσουμε θα μοσχομυρίσουν και, όταν φάμε, θα μας εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com