140
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- παξιμάδια 0.5 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρίγανη 0.5 κγ
- δυόσμος 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.33 κγ
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- ροζέ κρασί 0.5 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
Ένα αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι, σίγουρα δεν γίνεται μόνον από καλό κιμά.
Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες μας, φιλέτο ψαριού.
Τα χοντρά φιλέτα πέρκας, λοιπόν είναι ιδανικά για μπιφτέκια ψαριού, για να κάνετε κι' όσους δεν τρώνε ψάρι...να φάνε!!!
Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες μας, φιλέτο ψαριού.
Τα χοντρά φιλέτα πέρκας, λοιπόν είναι ιδανικά για μπιφτέκια ψαριού, για να κάνετε κι' όσους δεν τρώνε ψάρι...να φάνε!!!
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com