by admin

Αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια ...πέρκας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένα αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι, σίγουρα δεν γίνεται μόνον από καλό κιμά.
Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες μας, φιλέτο ψαριού.
Τα χοντρά φιλέτα πέρκας, λοιπόν είναι ιδανικά για μπιφτέκια ψαριού, για να κάνετε κι' όσους δεν τρώνε ψάρι...να φάνε!!!
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: αφράτα μπιφτέκια, μπιφτέκια ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com